Etusivu | Sähkö | Kone | Paja | Yhteystiedot | Extra
pc

Sähkötarvikkeet

Meiltä saatte kaikki sähköasennustarvikkeet varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Kattavasta varastostamme saat tarvitsemasi tuotteet heti tai tilauksesta seuraavana päivänä. Tällä sivustolle olemme listanneet tuotteitamme.

Sähköasennus tarvikemyynti

Omakotisähköistykseen meiltä eri sähkö- ja asennuskalusteet ja kalustesarjat. Pinta ja uppoasennukset( artic, artic Decor, ABB, Ensto, Elko, Jussi, Impressivo, Renova )

Kaapelit

Alumiinikaapelit ja kuparijohtimet, asennuskaapelit ja -johdot, antennikaapelit, ilmakaapelit, maakaapelit (MCMK), kumikaapelit, muovieristeiset johdot, liitosjohdot, liitäntäkaapelit, esim. MK, MKEM, MKJ, ML, MMJ, saneerauskaapelit, voimakaapelit, tietoverkkokaapelit, teleasennuskaapelit, televerkon sisäkaapelit, ja asennuslistat.

Kytkimet ja pistorasiat

Keskukset

Lämmitys ja lämmityksen säätö

Lämmittimet ja patterit, lämmityselementit, lämpömatot, lämpökalvot, termostaatit ja säätimet, lattialämmitys (lammityskaapelit), Tassu lämpökaapelit, öljytäytteiset lämmittimet, Nobö, Adax, Dimplex, Ensto, Autolämmitystolpat ja piharasiat. Sähkökiukaat (kiuas), kiuaskivet, sulanapito, sulanapitokaapelit ja säteilylämmittimet.

Valaisimet ja lamput

Uppoasennus

Putket, putkijohdot, rasiatarvikkeet, kojerasiat, jakorasiat, putket, taipuisat muoviputket, jatkot, nysät ja muut putkitusosat.

Kodinturva, valvonta ja muut turvalaitteet

Sulaketarvikkeet ja sulakkeet

Johdonsuojakatkaisijat, vikavirtasuojakytkimet, siirrettävät vikavirtasuojat, tulppasulakkeet, kahvasulakeet, vaihtokahva,  kannet(sulakekansi), piensulakeet, sulakepesät (varokepesä), kahvavarokealustat, sulakepohjat ja piensulakkeet lasi, muovi, jne..

Pientarvikkeet

Sisäjohtoliittimet, huppuliittimet, kytkentäliittimet, riviliittimet, ruuviliittimet, jatkoholkit, kiinnikkeet ja liittimet, korotusrenkaat, teipit ja nippusiteet, pääteholkit ja TC-kiinnikkeet.

Muut tarvikkeet


Teollisuus

Anturit, releet, kontaktorit, apukoskettimet, jalkamoottorit, automaatio ratkaisut, kierukkavaihteet, logiikat, magneettiventtiilit, robottikaapelit, sähköjarrut, laippamoottorit, taajuusmuuttajat, turvareleet, vesipumput, virtakiskot, virtalähteet, pistokantareleet, puhaltimet, puolijohdereleet, tehodiodit, rajakytkimet, kaapelihyllyt, kaapelikengät, mittarit, moottorisuojakytkimet, moottorisäätimet, moottorit, multilaipat, muuntajat, pehmokäynnistimet ja painelähettimet. Meiltä saat myös 1-vaihemoottori ja 3-vaihemoottorit (esim. Bevi, ABB)

Kaupanala

Kaupanalalle tarjoamme lisäksi asiakaslaskuriratkaisut.

Erikoissähkö- ja muut tarvikkeet

Adapterit, varavoimakytkimet, automaattiset käynnistys ratkaisut, generaattori, 3-vaihegeneraattorit, 1-napainen, 3-napainen, haaroitin, heikkovirtakaapelit, häiriösuojatutkaapelit, invertterit, juomavesikaapelit, laturit, liesi, liiketunnistimet, läpivienti, läsnöolotunnistin, laituripistorasia, laiva ja venesähkötarvikkeet. nokkakytkin.

Muuta