Etusivu | Sähkö | Kone | Paja | Yhteystiedot | Extra
pc

Sähkökonepaja

Informaatioteknologia (tietotekniikka)

IT-alan moniosaaja palveluksessasi kun tarvitset asiantuntijaa. Tietokoneneiden ja oheislaitteiden huolto ja korjaus.
Ammattitaitoinen tietokonehuolto ja tietokonekorjaus Muuramen ja Jyväskylän alue Tervetuloa tutustumaan palveluihimme.

Tarjoamme kattavia tietotekniikka-alan palveluita yksityisille, yrityksille ja yhteisöille.
Yhteistyökummaneidemme kautta myös:

Ohjelmointi

Ohjelmisto osaaminen syvällisemmin käsittää vahvaa tietokanta osaamista. Algoritmisuunnittelua ja ohjelmistolähdekoodin tuottamista ja testausta. Ajurirajapinnat, socket, sarja-liikenne, protokollien ja DLL-kirjastojen suunnittelu ja toteutus.

Vahva C/C++/C# osaaminen ja kokemus. PHP, HTML, JavaScript, SQL, MySQL.

koodi kuva


Informaatioteknologian ala

Henkilöstöllämme on aikaisempaa ohjelmistosuunnittelu kokemusta suurenmittaluokan projekteissa. Projektien pääpaino prosessi ja tuotanto automaatioteollisuuteen Suomeen, Ruotsiin, Yhdysvaltoihin ja Romaniaan. Projektien kesto vaihdellut muutamasta
kuukaudesta kahteen vuoteen. Osassa projekteissa vaadittu FDA sertifiointi.

Ohjelmistoperheiden suunnittelu, toteutus, markkinointi ts. tuotteistus (toiminnanohjausjärjestelmä).

Seuraavanlaisten sovellusratkaisuiden suunnittelu ja toteutus: Teollisuusautomaatiolinjan ylätason ohjelmointi, käsittäen linjan tuotteiden reitityksen, statistiikan, linjan tuotannon tasapainoituksen. Tuotantolinjan teollisuusrobottisolujen sovellusohjelmat, ohjaus rajapinnan kautta paikoitus ja poiminta, lasermerkkaus solun ohjaus, tiedon keruu, poiminta ja analysointi. Saattomuisti ratkaisut, teollisuus printtereiden ohjaus. Automaatiovarastoyksikön (manipulaattori) ohjaus, CRM rekisteri, valvomo- ja valvonta- sovellus. Seuraavien sovellusratkaisuiden suunnittelu ja testaus: resurssivaraus ja toiminnanohjausjärjestelmä, asiakas ja henkilörekisteri, matkalasku, laskutus, tilastointi.