Etusivu | Sähkö | Kone | Paja | Yhteystiedot | Intra
Suomen selkein edelläkävijä Sähköajoneuvojen valmistuksessa.

Keski-Suomen Sähkökonepaja on vahvasti mukana sähköajoneuvojen  muunnos, suunnittelu, asennus ja huoltotehtävissä luomassa uutta huomista tulevaisuutta.Visio

Keski-Suomen Sähkökonepaja valmistaa ajoneuvoja, joiden käytöstä ei aiheuta paikallista ympäristökuormitusta. Käytännössä tarkoittaa, että yhtiö valmistaa vain täyssähköajoneuvoja. Edelleen yhtiön päätöksenteossa ja toiminnassa noudatetaan kestävän kehityksen ideologiaa. Pyrimme myös kaikin mahdollisin tavoin korkeaan kotimaisuus asteeseen, tarkoittaen, että valmistamme itse ja ostamme palveluita, suunnittelua, osaamista ja työtä Suomesta niin paljon kuin on mahdollista.

Sähköajoneuvo konversio

- Konversio konvertoinnilla tarkoittaa olemassa olevan käyttövoiman korvaamista.

- Ajoneuvokonversio tarkoittaa polttomoottori tekniikan korvaamista sähkömoottoritekniikalla.

- Olemme toteuttaneet käyttövoiman muutoskonversioita useita ja konvertoimiamme sähköautoja liikennöi ympäri Suomea
   mm. Jyväskylässä, Seinäjoella ja Helsingissä. Ja lisää muunnoksia on rakenteilla...

- Vuoden 2016 aikana käynnistyneet ja meneillään olevista projekteista tiedotamme vuoden 2017 aikana lisää.

- Kaikki muunnokset toteutetaan projekteina ja räätälöidään tapaus- ja asiakaskohtaisesti. Kun haluat liikennöidä puhtaasti täyssähköllä. Sähköautolla, Sähköveneellä, Sähkömopolla, -Sähköskootterilla, Sähkömoottoripyörällä, Sähköpolkupyörällä, Kolmi- ja Nelipyörällä, Sähkömönkijällä tai muulla Sähkökoneella on yhtiömme valmistama konversio juuri sinua varten.Tiedustele lisää konversio@sahkokonepaja.fi (*)

* Jos ajoneuvo jonka haluatte muuttaa sähköiseksi on rekisteröity, voitte toimittaa rekisteri numeron yhteydenottonne yhteydessä.

Lue lisää